Forum traag...?

doe hier je suggesties voor www.xantiaclub.net

Forum traag...?

Berichtdoor Chillin' Xant » ma 25 jan, 2010 01:01

Is de site nou zo traag met laden de laatste tijd? Of ligt dit aan mijn eigen verbinding?
Eigenlijk alleen het laden van de pagina's van XCNL duurt steeds zo lang?
Afbeelding
Avatar gebruiker
Chillin' Xant
 
Berichten: 1802
Geregistreerd: wo 23 nov, 2005 22:59
Woonplaats: Voorburg

Berichtdoor web » ma 25 jan, 2010 01:07

Niks te klagen op dit moment, is gewoon snel. Soms duurt het posten wat lang, da's alles...
Afbeelding
Avatar gebruiker
web
 
Berichten: 20490
Geregistreerd: ma 19 mei, 2003 13:12
Woonplaats: Lelytown ORGA:6177

Berichtdoor Breeze » ma 25 jan, 2010 17:29

Nee, geen last.

Adri
Xantia Break 3,0 V6 Exclusive Manuelle, Leer, Winterpakket, CB's en smurfenolie. ORGA 8646-U7-KPKD
Navigatie: Mio PDA met Sygic McGuider + Google Maps
Afbeelding
Avatar gebruiker
Breeze
 
Berichten: 5968
Geregistreerd: di 22 dec, 2009 22:50
Woonplaats: Nw. Lekkerland

Berichtdoor Chillin' Xant » ma 25 jan, 2010 18:17

Hmmm, zal het modem maar eens een slinger geven en de compu schonen...
Doet soms wonderen :wink:
Afbeelding
Avatar gebruiker
Chillin' Xant
 
Berichten: 1802
Geregistreerd: wo 23 nov, 2005 22:59
Woonplaats: Voorburg

Berichtdoor mpostma » ma 25 jan, 2010 18:19

Het forum doet het hier als gebruikelijk. Gewoon vlot!
Avatar gebruiker
mpostma
 
Berichten: 2817
Geregistreerd: ma 22 dec, 2003 20:18
Woonplaats: Kongahälla, Zweden

Berichtdoor DDreamer » ma 25 jan, 2010 18:55

ik heb er hier ook af en toe last van. idd ff router of modem resetten.
probleem opgelost
Citroen Xantia Break 1.8i 16V Pallas bj.1999 ORGA 8001
wishlist: RVS dorpelstrip, achterbumper (nieuw of opknappen)

Citroen Xsara Break 1.6i
Avatar gebruiker
DDreamer
 
Berichten: 85
Geregistreerd: di 15 dec, 2009 12:32
Woonplaats: Heerhugowaard

Berichtdoor Tigerstrenght » ma 25 jan, 2010 23:34

Posten is echt super traag (5 seconden oid). Voor de rest loopt het als een speer 8)
Geen Xantia meer :'(
Tigerstrenght
 
Berichten: 1096
Geregistreerd: wo 21 okt, 2009 17:58

Berichtdoor Higgy » ma 25 jan, 2010 23:42

Geen problemen hier.
Higgy
Moderator
 
Berichten: 7301
Geregistreerd: wo 05 jun, 2002 17:38
Woonplaats: Helmond

Berichtdoor Xantippe » di 26 jan, 2010 00:00

Die vertraging na het posten van een bericht komt bij ook voor. Is al sinds het forumop de huidige server draait. Niks aan te doen. Met name posts met plaatjes en links kunnen soms erg lang duren. Krijg je op een gegeven moment een Time-out....druk je op verversen...en het bericht is dan gewoon geplaatst.

Het kan denk ik liggen aan de provider. Ik heb Tele2 ADSL, maar met KPN Internetplusbellen had ik er tot vorig jaar ook last van. Tijdje geleden bij mijn zwager wat zitten posten....die heeft Ziggo kabel. Geen vertragingen.

Verhalen van dat je met WiFi zit te internetten kloppen vaak ook niet (andere site's en sommige providers beweren dat). Mijn vaste PC heeft is gekoppeld via een netwerkkabel en mijn laptop met Wifi. Op mijn PC draait Windows 7 Ultimate 64bit en op mijn laptop Windows XP Home. Maar allebei hebben ze het probleem met het trage posten.

Qua browser maakt het ook niks uit, of je nu IE8, Firefox, Safari, Opera of Chrome gebruikt...is allemaal hetzelfde.

Nog leuker. Op mijn Nokia E71 (Vodafone UMTS) ga ik via de standaardbrowser naar het forum....geen probleem. Met Opera Mobile krijg ik wel weer time-outs.
Pieter
Citroën C5 1.8 16v Diffèrance 2 Berline 2003

Voorheen Xantia 1.8i 16V Break 2000, Xantia 2.0i 16V SX Berline 1997 (en nog een hoop andere auto's).
Avatar gebruiker
Xantippe
 
Berichten: 14948
Geregistreerd: di 04 maart, 2003 13:30
Woonplaats: Oss

Berichtdoor Hayabusa » di 26 jan, 2010 00:08

Geen problemen hier.
EX (2.0 HDI Break 110 11/1999 Bleu Mauritius KPK - Windvangers - Extra 12 volt - KPH - Houten versnellingspook - RVS Dorpelstrips - Alu Velgen - Trekhaak)
Avatar gebruiker
Hayabusa
 
Berichten: 742
Geregistreerd: zo 23 jul, 2006 16:28
Woonplaats: Belgie - Nieuwrode

Berichtdoor Chillin' Xant » di 26 jan, 2010 08:08

Xantippe schreef:... of je nu IE8, Firefox, Safari, Opera of Chrome gebruikt...is allemaal hetzelfde ...

Ik had wel het ideee dat het met Safari nog erger is dan met FireFox...
Anyway, het router/modem even herstarten deed redelijk wonderen, loopt een stuk beter nu :-)
Afbeelding
Avatar gebruiker
Chillin' Xant
 
Berichten: 1802
Geregistreerd: wo 23 nov, 2005 22:59
Woonplaats: Voorburg

Berichtdoor web » di 26 jan, 2010 14:48

Op dit moment geeft-ie hier aan dat-ie nog aan het laden is terwijl de pagina's er gewoon staan, maar dan zonder de google ads. Oftewel, dat gedeelte zorgt op dit moment voor een beetje vertraging.
Afbeelding
Avatar gebruiker
web
 
Berichten: 20490
Geregistreerd: ma 19 mei, 2003 13:12
Woonplaats: Lelytown ORGA:6177

Berichtdoor Xantippe » di 26 jan, 2010 17:58

FF heb ik gisterenavond al weer iets kunnen tweaken:

Zet deze settings eens in about:config en je zal merken dat het surfen veel sneller gaat:

In een nieuw venster tik je in de adresbalk "about:config"
Nu zoek je naar de volgende settings en verander je de waarden

network.http.max-connections veranderen naar 64
network.http.max-connections-per-server veranderen naar 21
network.http.max-persistent-connections-per-server veranderen naar 8
network.http.pipelining veranderen naar true
network.http.pipelining.maxrequests veranderen naar 200
network.http.proxy.pipelining veranderen naar true

Je zal merken dat het zaakje weer wat vlotter verloopt.
Pieter
Citroën C5 1.8 16v Diffèrance 2 Berline 2003

Voorheen Xantia 1.8i 16V Break 2000, Xantia 2.0i 16V SX Berline 1997 (en nog een hoop andere auto's).
Avatar gebruiker
Xantippe
 
Berichten: 14948
Geregistreerd: di 04 maart, 2003 13:30
Woonplaats: Oss

Berichtdoor bammel » di 26 jan, 2010 18:32

about:config


verwijst bij mij naar een blanco pagina...... #-o

niet dat ik problemen heb met het forum,werkt supersnel hier
maar was wel benieuwd eigenlijk..... :wink:
bammel
 
Berichten: 928
Geregistreerd: zo 21 jan, 2007 13:23

Berichtdoor Chillin' Xant » di 26 jan, 2010 18:44

AfbeeldingAfbeelding
Afbeelding
Avatar gebruiker
Chillin' Xant
 
Berichten: 1802
Geregistreerd: wo 23 nov, 2005 22:59
Woonplaats: Voorburg

Volgende

Keer terug naar Website

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten