Occasions

doe hier je suggesties voor www.xantiaclub.net

Berichtdoor Bram » ma 01 maart, 2004 13:54

Hm......*Berline* begrijpt Marktplaats blijkbaar niet (Break wel)....als ik in de bovenste zoeklijst bijvoorbeeld alleen Xantia diesel 1996 intype dan komen er wel auto's tevoorschijn.

Ook Autotrader heeft daar moeite mee : ""geen zoekresultaten"".

Misschien dat er Hatchback moet staan ?
BX 1.8 TZD-turbo ......b.j '93.....230.155 km ...electr. kantel-schuifdak, chauffeurs-Sofa.....kleur Opera-rouge. ....zwart/grijs interieur. (Ex-Xantia TD rijder).
Avatar gebruiker
Bram
Ban
 
Berichten: 1206
Geregistreerd: wo 30 apr, 2003 21:30
Woonplaats: Haarlem

Berichtdoor Jeroen » ma 01 maart, 2004 14:06

Bram schreef:Hm......*Berline* begrijpt Marktplaats blijkbaar niet (Break wel)....als ik in de bovenste zoeklijst bijvoorbeeld alleen Xantia diesel 1996 intype dan komen er wel auto's tevoorschijn.

Zoals ik zei, het blijft lastig. Zoeken op Break is niet zo moeilijk, maar blijkbaar vinden veel mensen het niet de moeite waard om te vermelden dat ze een Berline verkopen. Moet ik dat dan weglaten als criterium? Dan krijg je wel ook alle Breaks in de lijst.

Bram schreef:Ook Autotrader heeft daar moeite mee : ""geen zoekresultaten"".
Misschien dat er Hatchback moet staan ?

Dat was een foutje. Nu krijg je meer resultaten.
Avatar gebruiker
Jeroen
Admin
 
Berichten: 4292
Geregistreerd: wo 05 jun, 2002 09:42
Woonplaats: Leiden

Berichtdoor Renn » wo 03 maart, 2004 10:51

Jeroen schreef:Hmm lekker, bijdehandjes. :)

Hoe ziet dit er bij jou uit?

Afbeelding
- Mark

Roze Renault Twingo :lol: :D
Do or do not. There is no try.
Avatar gebruiker
Renn
 
Berichten: 2569
Geregistreerd: vr 19 jul, 2002 15:51

Berichtdoor Jeroen » wo 03 maart, 2004 11:27

Nadat je op OK geklikt hebt? Dan moet mode op 1 staan.
Avatar gebruiker
Jeroen
Admin
 
Berichten: 4292
Geregistreerd: wo 05 jun, 2002 09:42
Woonplaats: Leiden

Berichtdoor Renn » do 04 maart, 2004 10:04

Jeroen schreef:Nadat je op OK geklikt hebt? Dan moet mode op 1 staan.
Vaagheid :?: :?
- Mark

Roze Renault Twingo :lol: :D
Do or do not. There is no try.
Avatar gebruiker
Renn
 
Berichten: 2569
Geregistreerd: vr 19 jul, 2002 15:51

Berichtdoor Jeroen » do 04 maart, 2004 13:29

Code: Selecteer alles
...
      <script type="text/javascript">
      <!--

        function showResults() {
          document.getElementById("mode").value = 1;
          document.forms[0].submit();
        }

      -->
      </script>
...
      <form name="xcnl" action="" method="post">
        <input type="hidden" id="mode" name="mode" value="0" />
...
          <button onclick="showResults();" accesskey="O"><u>O</u>K</button>
...
      </form>
...

Dat moet toch altijd werken?
Avatar gebruiker
Jeroen
Admin
 
Berichten: 4292
Geregistreerd: wo 05 jun, 2002 09:42
Woonplaats: Leiden

Berichtdoor Renn » do 04 maart, 2004 14:30

Waarom op die manier? Je kunt toch:
Code: Selecteer alles
<?php
  if (!isset($_POST['mode']))
    $mode = 0;
  else
    $mode = 1;

  echo "<INPUT TYPE=hidden NAME=mode VALUE=$mode>";
?>

Zo vermijd je javascript en dus client-side scripts ... server-side werkt altijd ;)
Of mis ik nu iets betreffende de functie van die mode? (vast wel :P)
- Mark

Roze Renault Twingo :lol: :D
Do or do not. There is no try.
Avatar gebruiker
Renn
 
Berichten: 2569
Geregistreerd: vr 19 jul, 2002 15:51

Berichtdoor Jeroen » do 04 maart, 2004 15:24

Zo beter?
Avatar gebruiker
Jeroen
Admin
 
Berichten: 4292
Geregistreerd: wo 05 jun, 2002 09:42
Woonplaats: Leiden

Berichtdoor Renn » do 04 maart, 2004 15:47

Jeroen schreef:Zo beter?
yessssssssssss :D :D
- Mark

Roze Renault Twingo :lol: :D
Do or do not. There is no try.
Avatar gebruiker
Renn
 
Berichten: 2569
Geregistreerd: vr 19 jul, 2002 15:51

Berichtdoor Jeroen » do 04 maart, 2004 16:24

:-k Nou ja, het werkt.
Avatar gebruiker
Jeroen
Admin
 
Berichten: 4292
Geregistreerd: wo 05 jun, 2002 09:42
Woonplaats: Leiden

Vorige

Keer terug naar Website

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast